• Serieuze handelaar vanuit Duitsland
 • In één minuut, onmiddellijk bruikbaar
 • Klantendienst via Email
 • Veilige betaling via SSL-verbinding
Onmiddellijk-Download: Productcode + Download-Link in max. 1 Min per Online-Levering

Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit

(> 1.000) Bekijk beoordelingen

 • Fabrikant: Microsoft
 • Versie: Windows 8.1 Professional 32 Bit oder 64 Bit
 • Leveringstijd: Onmiddellijk, door middel van online levering
 • Hoeveelheid: 1x productcode, voor 1 PC
 • Geldigheidsduur: Permanent, bij te werken*
 • Support: per e-mail

22,95 € -54%
in plaats van 49,95 € incl BTW.

Hoeveelheid:
Levering:Actieprijs: De prijs is alleen geldig via de opgeroepen link.

levering

Gratis verzending via online levering
In minder dan 1 minuut, zelfs in het weekend
 • 1x installatiebestand Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit
 • 1x productcode, voor 1 PC
 • 1x factuur met bewezen, legale BTW.
 • 1x korte instructies voor installatie & activering
 • Optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs: installatiehulp op dvd of USB-stick

programmaonderdelen Windows 8.1 Professional

 • Krijg snel en gemakkelijk toegang tot apps
 • Hoge bescherming van persoonlijke gegevens
 • Integratie van professionele cloud-oplossingen
 • Compatibel met laptops, pc's, tablets en andere apparaten

Windows 8.1-download: voor professionele gebruikers en bedrijven

Windows 8.1 is een uitbreiding van het al bekende besturingssysteem Windows 8. Het is voornamelijk ontworpen voor professionele gebruikers en bedrijven en heeft vele nuttige functies voor hun taken. In tegenstelling tot de voorganger zijn enkele uitbreidingen en verbeteringen inbegrepen, die het gebruik een stuk eenvoudiger maken. Microsoft heeft onder andere de gebruikersinterface geoptimaliseerd om deze eenvoudiger en efficiënter te gebruiken.

Aanzienlijk meer prestaties met Windows 8.1

U kunt vertrouwen op Windows 8.1, zelfs als een groot aantal toepassingen wordt geopend en prestaties vereist zijn. Microsoft heeft enkele nieuwe functies geïntegreerd die het besturingssysteem krachtiger en stabieler maken. Dit is vooral gunstig voor bedrijven en bedrijven die programma's uitvoeren met grote berekeningen.

Optimalisatie van systeem en optica

Waarschijnlijk is de grootste verandering in uiterlijk de beslissing van de gebruiker, tussen de tegelvorm of de klassieke weergave. Hetzelfde geldt voor het startmenu, dat desgewenst vergelijkbaar is met dat van de vorige Windows 7. Veel gebruikers wilden het klassieke startmenu terug en kunnen het nu dienovereenkomstig activeren. De instelling of bewerking geldt voor gebruik met een muis en toetsenbord en met een touchscreen. Als u mediabestanden zoals video's of afbeeldingen beheert en regelmatig bekijkt in Windows 8.1, ontvangt u ook enkele nieuwe functies.

Kan worden gebruikt met een computer, laptop of tablet

In het tijdperk van moderne apparaten zoals tablets is het belangrijk om besturingssystemen zoals Windows te kunnen gebruiken zoals gewoonlijk. Om deze reden heeft Microsoft Windows 8.1 compatibel gemaakt voor tablets, die nu op deze apparaten kunnen worden geïnstalleerd. U profiteert dus van de prestaties en van de gebruikelijke, eenvoudig te gebruiken functies en elementen onderweg. De nieuwe tegelvorm ondersteunt dit en biedt een eenvoudig overzicht van individuele elementen zoals applicaties en menu's. Tegelijkertijd is er veel snellere toegang en de verwerking van individuele bestanden zoals documenten, afbeeldingen en video's.

BitLocker-technologie voor professionele codering

Vooral in kleine en grote bedrijven is het van essentieel belang om gevoelige gegevens veilig te vergrendelen en te beschermen tegen toegang door derden. Om deze reden is Windows 8.1 uitgerust met de nieuwe BitLocker-technologie, die snelle en professionele codering van uw bestanden mogelijk maakt. Het maakt niet uit welk type schijf moet worden gecodeerd. Het omvat systeemschijven, normale harde schijven en verwisselbare media.

Windows To Go-functies

Zakenmensen die vaak onderweg zijn en presentaties in andere bedrijven willen geven, kunnen nu profiteren van de nieuwe Windows To Go-functie. Dit maakt het mogelijk om een compleet besturingssysteem op een buitenlandse computer te draaien zonder het te hoeven installeren. Het enige dat u nodig hebt is een USB-stick met voldoende opslagruimte. Werk overal met alle functies en zonder beperkingen.

Een overzicht van enkele basisfuncties van Windows 8.1

 • Vrijheid van bediening: Windows 8.1 maakt bediening op zowel stationaire apparaten zoals pc's als mobiele tablets mogelijk. Gebruikers krijgen volledige vrijheid en profiteren van een eenvoudige en duidelijke structuur.
 • Veilige gegevenscodering: BitLocker codeert alle gegevens op harde schijven en schijven volledig. Dit beschermt hen tegen toegang door onbevoegden.
 • Veilige gebruikersauthenticatie: individuele gebruikers kunnen zich nu met moderne gebruikersauthenticatie bij het systeem aanmelden. Dit kan bijvoorbeeld met een smartcard of met vingerafdruksensoren.
 • Windows To Go: een draagbaar Windows-systeem kan overal worden opgeroepen via een USB-stick. Hierin staan ​​alle belangrijke gegevens die bijvoorbeeld nodig zijn om te werken of voor een presentatie.
 • Tegeloppervlak: apparaten met touchscreen, maar ook muis en toetsenbord kunnen nu worden bediend met het tegeloppervlak. Dit is duidelijk en heeft het voordeel dat snellere toegang tot applicaties en alle bestanden plaatsvindt.
 • Windows Store: blader naar huidige apps en applicaties en installeer ze rechtstreeks vanuit de winkel. Het is daarom niet langer nodig downloadportals op te roepen.
 • Internet Explorer 11: de nieuwe Explorer van Microsoft brengt veel innovaties met zich mee en zorgt voor een ongekende surfervaring op internet. Profiteer van nieuwe functies en een moderne gebruikersinterface.
 • Windows Defender: blokkeer malware en probeert snel en efficiënt uw systeem binnen te dringen. De Windows Defender is een automatisch en intelligent systeem dat alle aanvallen binnen enkele seconden voorkomt.
 • Geoptimaliseerd taakbeheer: afzonderlijke processen van applicaties worden nog duidelijker weergegeven. Bovendien is prestatiebevorderend beheer mogelijk.

Windows 8.1-download inclusief productsleutel

Kies nu voor een moderne gebruikersinterface en geoptimaliseerde prestaties voor bedrijven en professionele toepassingen. We hebben nu de download van Windows 8.1 beschikbaar. Afhankelijk van het systeem is een 32- of 64-bit Windows 8.1-versie beschikbaar. Direct na het downloaden ontvangt u een productsleutel per e-mail, die meteen klaar is voor gebruik.


Nu Windows 8.1 Professional downloaden


systeemvereisten Windows 8.1 Professional

Processor

minste 1 GHz

Werkgeheugen (RAM)

1 GB voor 32 bits/2 GB voor 64 bits

Harddiskruimte

16 GB voor 32 bits/20 GB voor 64 bits

Grafische kaart

minste DirectX 9

Schermresolutie

1024x768

Nog vragen? Contacteer ons!

Wij zijn bereikbaar op weekdagen (ma-vr) van 09.00 tot 15.00 uur.

info@volledige-versie.nl


Andere producten van dezelfde fabrikant


Microsoft Office 2019 Home & Student 32/64 Bit
Microsoft Office 2019 Home & Student 32/64 Bit
voor maar 99,95 €
incl BTW.
in plaats van 129,94 €

Microsoft Office 2013 Standard 32/64 Bit (Home & Business)
Microsoft Office 2013 Standard 32/64 Bit (Home & Business)
voor maar 44,95 €
incl BTW.
in plaats van 74,95 €

Microsoft Office 2016 Professional Plus 32/64 Bit
Microsoft Office 2016 Professional Plus 32/64 Bit
voor maar 99,95 €
incl BTW.
in plaats van 129,94 €

Microsoft Office 2016 Home & Student 32/64 Bit
Microsoft Office 2016 Home & Student 32/64 Bit
voor maar 79,95 €
incl BTW.
in plaats van 119,95 €


Opmerking:
De Europese Commissie beschermt http://ec.europa.eu/consumers/odr/ via een platform voor online geschillenbeslechting (OS-platform). We proberen eventuele meningsverschillen in onderling overleg te regelen. Bovendien zijn we niet verplicht om deel te nemen aan arbitrage en bieden we mogelijk niet aan om deel te nemen aan een dergelijke procedure.


Copyright:
De gebruikte merknamen en handelsmerken zijn het eigendom van de auteursrechthouders en worden hier alleen voor de duidelijkheid gebruikt en omdat ze deel uitmaken van de aangeboden producten. Alle merknamen en merklogo's zijn geregistreerde handelsmerken, waarvan het gebruik hier alleen wordt gebruikt voor de productbeschrijving - de eigendom is de respectieve merkeigenaar.

* Update mogelijk (zolang Microsoft dit levert)

ENKEL NU
5 € tegoedbon
Beveilig jezelf Windows 8.1 Professional alleen voor 17,95 €
Activeer de voucher door op de code te klikken:

» Koop nu en gebruik

   Winkelwagen tonen »