• Serieuze handelaar vanuit Duitsland
  • In één minuut, onmiddellijk bruikbaar
  • Klantendienst via Email
  • Veilige betaling via SSL-verbinding

Afdruk: Volledige-versie.nl


Volledige-versie.nl

Volledige-versie.nl
Een project van het bedrijf AlphaCentaurus Promotion
Inh. Marco Seelmann
Meiereikoppel 2
24217 Stakendorf
Deutschland

Retour / Support / Mail
Parkstraße 6
24217 Krummbek
Deutschland

E-Mail: info@volledige-versie.nl

Verantwoordelijke belastingdienst Plön
ID nummer: DE257029233
Belastingnummer: 26 174 00765

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van onze pagina's is met grote zorg samengesteld. De nauwkeurigheid, volledigheid en tijdigheid van de inhoud kunnen we echter niet garanderen. Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 Abs.1 TMG verantwoordelijk voor de eigen inhoud aan deze zijden volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op een illegale activiteit. Verplichtingen om het gebruik van informatie onder het algemeen recht te verwijderen of te blokkeren blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf het moment van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van gepaste schendingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden op wiens inhoud wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor deze externe inhoud. De inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de verantwoordelijkheid van de respectieve aanbieder of exploitant van de pagina's. De gekoppelde pagina's werden gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment van koppelen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen. Een permanente inhoudscontrole van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een wetsovertreding. Na kennisgeving van schendingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De inhoud en werken op deze pagina's gemaakt door de site-exploitanten zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetgeving. Het dupliceren, verwerken, verspreiden en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud aan deze zijde die niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. In het bijzonder wordt inhoud van derden als zodanig geïdentificeerd. Als u nog steeds op de hoogte bent van een inbreuk op het auteursrecht, vragen wij u om een notitie. Na kennisgeving van schendingen zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Wettelijke referentie

Disclaimer eRecht 

   Winkelwagen tonen »