• Serieuze handelaar vanuit Duitsland
 • In één minuut, onmiddellijk bruikbaar
 • Klantendienst via Email
 • Veilige betaling via SSL-verbinding
Onmiddellijk-Download: Productcode + Download-Link in max. 1 Min per Online-Levering

Microsoft Windows 10 Home 32/64 Bit

(> 1.000) Bekijk beoordelingen

 • Fabrikant: Microsoft
 • Versie: Windows 10 Home 32 Bit oder 64 Bit
 • Leveringstijd: Onmiddellijk, door middel van online levering
 • Hoeveelheid: 1x productcode, voor 1 PC
 • Geldigheidsduur: Permanent, bij te werken*
 • Support: per e-mail

41,25 € -34%
in plaats van 62,45 € incl BTW.

Hoeveelheid:
Levering:Actieprijs: De prijs is alleen geldig via de opgeroepen link.

levering

Gratis verzending via online levering
In minder dan 1 minuut, zelfs in het weekend
 • 1x installatiebestand Microsoft Windows 10 Home 32/64 Bit
 • 1x productcode, voor 1 PC
 • 1x factuur met bewezen, legale BTW.
 • 1x korte instructies voor installatie & activering
 • Optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs: installatiehulp op dvd of USB-stick

programmaonderdelen Windows 10 Home

 • Snel systeem en vertrouwd overzicht
 • Productoverschrijdende productiviteit en werkfuncties
 • Geïntegreerde beveiligingssoftware zoals internetbeveiliging, firewall en virusbeveiliging
 • Eenvoudige organisatie en bewerking van bestanden

Koop Windows 10 Home: voor beginners en gevorderden thuis

Windows 10 Home krijgt daarom een ​​nieuwe glans en brengt veel nieuwe functies met zich mee. Bovendien werd het oppervlak grondig herzien en lijkt het nu duidelijker. Het nieuwe besturingssysteem Windows 10 Home is dus geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Een hoogtepunt is onder andere het werken op verschillende apparaten, waar u tegelijkertijd uw bestanden op de desktopcomputer en smartphone kunt openen en bewerken. Bovendien is Windows 10 Home veel sneller en veiliger.

Nieuwe interface en eenvoudige bediening

Windows 10 Home is uitgerust met een nieuwe interface die vooral de aandacht trekt met het Start-menu. Het is nu weer herzien en kan indien gewenst in de bekende tegelmodus worden geschakeld. Hier zijn individuele functies beschikbaar, die ideaal zijn afgestemd op de gebruiker. U kunt ook virtuele desktops maken om afzonderlijke gebieden te beheren.

Bestanden openen en bewerken op verschillende apparaten

In het tijdperk van smartphones en tablets hoeft niemand omslachtig bestanden, afbeeldingen, video's en documenten te kopiëren om er vanaf andere apparaten toegang toe te krijgen. Met behulp van een cloud is het mogelijk om alle bestanden op verschillende apparaten te openen om ze tegelijkertijd te verwerken. Het enige dat u nodig hebt is een mobiele internetverbinding die nu standaard is op smartphones en tablets. Met slechts één klik krijgt u ook de functie om bestanden zoals vakantiefoto's direct met vrienden, kennissen of collega's te delen. U bepaalt welke rechten de betreffende gebruiker ontvangt.

Beveiliging voor systeem en bestanden

Computer- en internetbeveiliging is meer gevraagd dan ooit. Om deze reden is de beveiliging van Windows 10 Home verder verbeterd om het systeem te beschermen tegen aanvallen, virussen en schadelijke software. Tegelijkertijd is er op het gebied van gegevensbescherming een verhoogde bescherming van bestanden en gevoelige digitale gegevens en informatie. Bovendien kunnen gebruikers nu in de instellingen opgeven welke gegevens en verbindingen tussen Microsoft en Windows 10 Home moeten worden toegestaan ​​en welke niet.

Windows 10 Home gebruikt ook de FIDO Alliance 2.0-standaard. Dit is een authenticatie van internet. Dankzij de nieuwe functie "Microsoft Hello" kunnen gebruikers zich nu bij de computer aanmelden zonder een wachtwoord in te voeren. Dit wordt mogelijk gemaakt door biometrische gebruikersauthenticatie.

Hoogste prestaties voor games

Geniet van de nieuwste computergames met Windows 10 Home en ervaar de hoogste prestaties. Door schermen met 4K-resolutie te ondersteunen, worden games weergegeven met een haarscherpe resolutie. Bovendien biedt DirectX 12 veel kracht en geeft grafische weergave beter dan ooit weer.

Nieuwe basisfuncties van Windows 10 Home:

 • Microsoft Edge: De nieuwe internetbrowser die speciaal is ontworpen voor Windows 10 en biedt snel browsen op al uw apparaten. Tegelijkertijd profiteert u van betere prestaties, wat onder andere tot uitdrukking komt in de batterijprestaties.
 • Cortana: U vraagt, Cortana antwoordt. Wanneer geïnstalleerd op een computer of smartphone, kan de digitale assistent u bijvoorbeeld helpen bij het plannen van afspraken of u vertellen hoe het weer de komende dagen zal zijn.
 • Aanraakinvoer en digitale pen: In plaats van constant te klikken met de muis, kunt u nu creatief zijn en aantekeningen maken met de digitale pen, en willekeurig tekenen en schilderen. Via aanraakinvoer is ook een normale werking van Windows 10 mogelijk.
 • Spraakinvoer: Door spraakopdrachten naar de computer te sturen, bespaart u veel tijd. U vertelt Windows bijvoorbeeld om een ​​item in de kalender op te nemen. Of u kunt een herinnering maken voor een aanstaande verjaardag.
 • Verbinding maken met mobiele apparaten: Gebruikers van smartphones met Windows, Android of Apple iOS delen bestanden zoals foto's of documenten met elk apparaat, dat ook is verbonden met hun Windows-account. Dit geeft u een naadloze overgang en elimineert de noodzaak om bestanden heen en weer te kopiëren.
 • Apparaatcodering: Gebruik een algoritme om uw bestanden te coderen, zodat derden en programma's er geen toegang toe hebben. Dit verhoogt de bescherming enorm.
 • Veilig opstarten: Om te voorkomen dat malware of ongeautoriseerde besturingssystemen opstarten bij het opstarten, voorkomt Windows 10 Home dat ze opstarten.
 • Netwerkbeveiliging en firewall: Alle beveiligingsfuncties zijn opnieuw herzien en worden regelmatig bijgewerkt. Zo bent u altijd aan de veilige kant. De geïntegreerde firewall biedt zowel penetratie van virussen als malware en ransomware.

 

Koop Windows 10 Home inclusief productsleutel

Kies nu voor de hoogste prestaties en beveiliging. De nieuwe Windows 10 Home is nu te koop en is beschikbaar in 32- of 64-bit versie. Bovendien ontvangt u uw productsleutel onmiddellijk na het downloaden per e-mail, die onmiddellijk geldig is.


Nu Windows 10 Home downloaden


systeemvereisten Windows 10 Home

Processor

minste 1 GHz

Werkgeheugen (RAM)

1 GB voor 32 bits/2 GB voor 64 bits

Harddiskruimte

16 GB voor 32 bits/20 GB voor 64 bits

Tarjeta gráfica

minste DirectX 9

Resolución de pantalla

minste 800x600

Nog vragen? Contacteer ons!

Wij zijn bereikbaar op weekdagen (ma-vr) van 09.00 tot 15.00 uur.

info@volledige-versie.nl


Andere producten van dezelfde fabrikant


Microsoft Office 2019 Professional Plus 32/64 Bit
Microsoft Office 2019 Professional Plus 32/64 Bit
voor maar 189,95 €
incl BTW.
in plaats van 294,95 €

Microsoft Office 2010 Professional Plus 32/64 Bit
Microsoft Office 2010 Professional Plus 32/64 Bit
voor maar 39,95 €
incl BTW.
in plaats van 69,95 €

Microsoft Office 2019 Standard 32/64 Bit (Home & Business)
Microsoft Office 2019 Standard 32/64 Bit (Home & Business)
voor maar 154,95 €
incl BTW.
in plaats van 274,95 €

Kaspersky Anti-Virus | 1 apparaat | 1 jaar
Kaspersky Anti-Virus | 1 apparaat | 1 jaar
voor maar 29,95 €
incl BTW.


Opmerking:
De Europese Commissie beschermt http://ec.europa.eu/consumers/odr/ via een platform voor online geschillenbeslechting (OS-platform). We proberen eventuele meningsverschillen in onderling overleg te regelen. Bovendien zijn we niet verplicht om deel te nemen aan arbitrage en bieden we mogelijk niet aan om deel te nemen aan een dergelijke procedure.


Copyright:
De gebruikte merknamen en handelsmerken zijn het eigendom van de auteursrechthouders en worden hier alleen voor de duidelijkheid gebruikt en omdat ze deel uitmaken van de aangeboden producten. Alle merknamen en merklogo's zijn geregistreerde handelsmerken, waarvan het gebruik hier alleen wordt gebruikt voor de productbeschrijving - de eigendom is de respectieve merkeigenaar.

* Update mogelijk (zolang Microsoft dit levert)

ENKEL NU
5 € tegoedbon
Beveilig jezelf Windows 10 Home alleen voor 36,25 €
Activeer de voucher door op de code te klikken:

» Koop nu en gebruik

   Winkelwagen tonen »