• Serieuze handelaar vanuit Duitsland
 • In één minuut, onmiddellijk bruikbaar
 • Klantendienst via Email
 • Veilige betaling via SSL-verbinding
Onmiddellijk-Download: Productcode + Download-Link in max. 1 Min per Online-Levering

Microsoft Windows 10 Professional 32/64 Bit

(> 1.000) Bekijk beoordelingen

 • Fabrikant: Microsoft
 • Versie: Windows 10 Professional 32 Bit oder 64 Bit
 • Leveringstijd: Onmiddellijk, door middel van online levering
 • Hoeveelheid: 1x productcode, voor 1 PC
 • Geldigheidsduur: Permanent, bij te werken*
 • Support: per e-mail

37,95 € -40%
in plaats van 62,95 € incl BTW.

Hoeveelheid:
Levering:Actieprijs: De prijs is alleen geldig via de opgeroepen link.

levering

Gratis verzending via online levering
In minder dan 1 minuut, zelfs in het weekend
 • 1x installatiebestand Microsoft Windows 10 Professional 32/64 Bit
 • 1x productcode, voor 1 PC
 • 1x factuur met bewezen, legale BTW.
 • 1x korte instructies voor installatie & activering
 • Optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs: installatiehulp op dvd of USB-stick

programmaonderdelen Windows 10 Professional

 • Cortana Voice Assistant voor intuïtieve bediening van het systeem
 • Nieuwe en verbeterde internetbrowser Microsoft Edge
 • Vingerafdruk en gezichtsherkenning voor meer beveiliging (extra hardware vereist)
 • Schakel "snel" met "Continuum" om de aanraakfuncties in tabletmodus beter te gebruiken

Koop Windows 10 Pro: Haal uw productsleutel nu online

Windows 10 is het nieuwe vlaggenschip van softwareontwikkelaar Microsoft en belooft de beste en meest geavanceerde Windows ooit te worden. Technieken en opties van Windows 8 en Windows 8.1 zijn overgenomen en verbeterd voor Windows 10. Nieuwe functies, zoals de gamingmodus of de spraakbesturing Cortana zijn toegevoegd. Met uw Windows 10 Pro Key voor de volledige versie krijgt u onmiddellijk toegang tot de nieuwe software en kunt u Windows 10 Professional onmiddellijk gebruiken.

Windows 10 - de voordelen in één oogopslag

Met Windows 10 is Microsoft een nieuw tijdperk van Windows-besturingssysteem ingegaan. Ontworpen om niet alleen Windows XP, maar ook Windows Vista en Windows 7 te vervangen, biedt Windows 10 veel nieuwe functies. Configuratie en instellingen zijn uitgebreid en de professionele versie Windows 10 Professional kan ook worden geïntegreerd met een verscheidenheid aan andere Microsoft-services. Microsoft Azure kan bijvoorbeeld worden gebruikt en het is mogelijk om Windows 10 te verbinden met het bedrijfsaccount om toegang te krijgen tot bedrijfsgegevens vanaf elke Windows 10-machine.

Voor wie is de volledige versie van Windows 10 Professional

Hoewel Windows 10 Home voor de meeste gebruikers voldoende zou moeten zijn, zijn er zeker redenen die voor de Pro-versie spreken of waar Windows 10 Pro zinvol is. Alleen de Windows 10 Key voor de Professional-versie biedt toegang tot een verscheidenheid aan beveiligingshulpmiddelen. Dit omvat b.v. codering van de harde schijf met Bitlocker, professioneel domeinbeheer of beveiligde Enterprise Mode Internet Explorer. Dus wanneer u beveiliging nodig hebt of meerdere computers via een domein op het netwerk moet aansluiten, is Windows 10 Pro uw keuze.

Nieuwe functies en mogelijkheden

De grootste verbetering in Windows 10 is de introductie van Cortana. Geïnspireerd door diensten zoals Apple's Siri of Google Voice, heeft Microsoft ook een systeem ontwikkeld dat tot de gebruiker spreekt en waarmee u met de computer kunt praten. In tegenstelling tot de concurrenten van Apple of Google, werkt Cortana op de computer, niet alleen op de smartphone. Bovendien is de Windows Store verder verbeterd en geïntegreerd met Windows 10. Een verscheidenheid aan programma's, zoals Skype of verschillende games, kunt u nu rechtstreeks en veilig vanuit de winkel installeren. Vervelend zoeken en downloaden van internet gaat meestal terug in de tijd.

Nog meer beveiliging voor uw computer en uw gegevens

Windows 10 is nog veiliger. Het Windows Defender Security Center is verder verbeterd om uw computer en gegevens efficiënt te beschermen. Updates en verbeteringen worden automatisch geïnstalleerd zodra ze beschikbaar komen. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken en beveiligingsrisico's van vergeten updates, enz. Zijn verleden tijd. Vooral op het netwerk biedt het inschakelen van een Windows 10 Pro Key u veel voordelen. U kunt bijvoorbeeld domeinen beheren, beleid voor delen instellen en uw Windows 10 integreren in uw Microsoft Exchange. Dit maakt het werken in het team niet alleen veiliger, maar ook comfortabeler.

Nieuwe professionele tools voor monitoring en administratie

Ook voor professionals en experts brengt Windows 10 enkele nieuwigheden. De taakbeheerder is dus verbeterd en kan nu niet alleen processen weergeven, maar ook prestaties, netwerkproblemen, enz. Met slechts een paar klikken kunt u nu acties uitvoeren zoals het beëindigen van een proces, uitloggen van een gebruiker, enz. Bovendien is de Power Shell nog verder verbeterd in Windows 10 Pro. Power Shell biedt ervaren systeembeheerders de mogelijkheid om geavanceerde functies en analyses, etc. rechtstreeks vanaf een opdrachtregel uit te voeren. Dit maakt het mogelijk om het beheer en beheer van Windows 10-computers naar een nieuw niveau te tillen. 

Koop Windows 10 Pro en ontvang onmiddellijk een productsleutel

Profiteer van het hoogste niveau van prestaties en beveiliging en kies nu voor Windows 10 Professional. Afhankelijk van het systeem is een 32- of 64-bits Windows 10 Pro-versie beschikbaar. Meteen na aankoop kunt u beginnen met het downloaden en ontvangt u per e-mail uw productsleutel voor de installatie.


Nu Windows 10 Professional downloaden


systeemvereisten Windows 10 Professional

Processor

minste 1 GHz

Werkgeheugen (RAM)

1 GB voor 32 bits/2 GB voor 64 bits

Harddiskruimte

16 GB voor 32 bits/20 GB voor 64 bits

Grafische kaart

minste DirectX 9

Schermresolutie

800x600

Nog vragen? Contacteer ons!

Wij zijn bereikbaar op weekdagen (ma-vr) van 09.00 tot 15.00 uur.

info@volledige-versie.nl


Andere producten van dezelfde fabrikant


Microsoft Office 2016 Home & Business voor Mac
Microsoft Office 2016 Home & Business voor Mac
voor maar 129,94 €
incl BTW.
in plaats van 159,94 €

Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit
Microsoft Windows 8.1 Professional 32/64 Bit
voor maar 22,95 €
incl BTW.
in plaats van 49,95 €

Microsoft Windows 10 Home 32/64 Bit
Microsoft Windows 10 Home 32/64 Bit
voor maar 41,25 €
incl BTW.
in plaats van 62,45 €

Kaspersky Anti-Virus | 1 apparaat | 1 jaar
Kaspersky Anti-Virus | 1 apparaat | 1 jaar
voor maar 29,95 €
incl BTW.


Opmerking:
De Europese Commissie beschermt http://ec.europa.eu/consumers/odr/ via een platform voor online geschillenbeslechting (OS-platform). We proberen eventuele meningsverschillen in onderling overleg te regelen. Bovendien zijn we niet verplicht om deel te nemen aan arbitrage en bieden we mogelijk niet aan om deel te nemen aan een dergelijke procedure.


Copyright:
De gebruikte merknamen en handelsmerken zijn het eigendom van de auteursrechthouders en worden hier alleen voor de duidelijkheid gebruikt en omdat ze deel uitmaken van de aangeboden producten. Alle merknamen en merklogo's zijn geregistreerde handelsmerken, waarvan het gebruik hier alleen wordt gebruikt voor de productbeschrijving - de eigendom is de respectieve merkeigenaar.

* Update mogelijk (zolang Microsoft dit levert)

ENKEL NU
5 € tegoedbon
Beveilig jezelf Windows 10 Professional alleen voor 32,95 €
Activeer de voucher door op de code te klikken:

» Koop nu en gebruik

   Winkelwagen tonen »