• Serieuze handelaar vanuit Duitsland
 • In één minuut, onmiddellijk bruikbaar
 • Klantendienst via Email
 • Veilige betaling via SSL-verbinding
Onmiddellijk-Download: Productcode + Download-Link in max. 1 Min per Online-Levering

Microsoft Office 2019 Home & Student 32/64 Bit - Productcode (Key)

(> 1.000) Bekijk beoordelingen

 • Fabrikant: Microsoft
 • Versie: Office 2019 Home & Student 32 Bit oder 64 Bit
 • Leveringstijd: Onmiddellijk, door middel van online levering
 • Hoeveelheid: 1x productcode, voor 1 PC
 • Geldigheidsduur: Permanent, bij te werken*
 • Support: per e-mail

Dit is Microsoft Office 2019 voor Windows. Hier kan je Microsoft Office 2019 voor Mac kopen

99,95 € -23%
in plaats van 129,94 € incl BTW.

Hoeveelheid:
Systeem:
Levering:Actieprijs: De prijs is alleen geldig via de opgeroepen link.

levering

Gratis verzending via online levering
In minder dan 1 minuut, zelfs in het weekend
 • 1x installatiebestand Microsoft Office 2019 Home & Student 32/64 Bit - Productcode (Key)
 • 1x productcode, voor 1 PC
 • 1x factuur met bewezen, legale BTW.
 • 1x korte instructies voor installatie & activering
 • Optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs: installatiehulp op dvd of USB-stick

programmaonderdelen Office 2019 Home & Student

 • Bevat alle basisprogramma's (Word, Excel, PowerPoint en OneNote)
 • Ideaal voor particuliere huishoudens, leerlingen en studenten
 • Compatibel met 32- en 64-bits systemen
 • Kan nu ook worden bediend via aanraakinvoer
 • Krachtige software met een eenvoudige gebruikersinterface

Inbegrepen applicaties in Office 2019 Home & Student: 

 • Word 2019
 • Excel 2019
 • Powerpoint 2019
 • OneNote 2016
Compatibele systemen:
 • Windows 10
 • Windows Server 2019

Microsoft Office 2019 Home & Student - het complete pakket voor particuliere gebruikers en studenten

Het Office 2019 Home & Student office-pakket van Microsoft bevat alle basisprogramma's. De klassiekers Word, Excel, PowerPoint en OneNote zijn inbegrepen. Je kunt het gebruiken om in een mum van tijd tekstdocumenten, spreadsheets en lezingen of presentaties te maken. De krachtige software is compatibel met een 32- of 64-bits besturingssysteem en werkt permanent stabiel.

In tegenstelling tot de vorige versies biedt Microsoft Office 2019 Home & Student het voordeel dat de software compatibel is met cloudservices zoals de bekende OneDrive. Sla de bestanden die u hebt gemaakt rechtstreeks op in de onlineopslag om ze op te slaan of te delen met andere mensen. De online opslag is overal ter wereld toegankelijk vanaf elke computer met een internetverbinding.

Koop Office 2019 Home & Student en download het direct

Als je Office 2019 Home & Student wilt kopen, begint de download onmiddellijk nadat de betaling is voltooid. De software kan daarom direct worden gebruikt. Terwijl u alle benodigde bestanden voor de installatie naar uw computer downloadt, sturen we u een e-mail met de geldige productcode. Voer dit na de installatie in om het product te activeren.

Innovaties in Office 2019 Home & Student

De nieuwe Microsoft Office 2019 Home & Student is uitgerust met tal van innovaties. We geven u nu een beetje inzicht in de nieuwe eigenschappen en functies:

 • Zwart thema: Bescherm uw ogen 's avonds door over te schakelen naar het zwarte thema (donkere modus). De complete gebruikersinterface van de programma's wordt weergegeven in een aangename, donkere kleur.
 • PowerPoint Zoom: Samen met de zoomfunctie introduceert Microsoft de niet-lineaire lezing. Dit gebeurt met behulp van interactieve overzichtsdia's. Deze methode is een stuk flexibeler omdat gebruikers de presentatiemodus niet hoeven te verlaten tijdens een presentatie.
 • Nieuwe sjablonen en grafiektypen: Office 2019 Home & Student maakt tal van nieuwe sjablonen beschikbaar bij het maken van een nieuw tekstdocument of spreadsheet. Bovendien bieden verschillende diatypen de mogelijkheid om gegevens te evalueren en duidelijker te presenteren. Ideaal voor het professioneel presenteren van resultaten.
 • Dicteerfunctie voor spraakinvoer: de nieuwe tekst-naar-spraak maakt snelle en ongecompliceerde tekstinvoer met spraak mogelijk. Hiervoor spreekt de gebruiker de tekst in die moet worden ingevoerd in een microfoon, de rest wordt gedaan door Office. Lang typen van lange teksten is nu verleden tijd.
 • Invoer met een touchscreen-pen: moderne tablets en cabriolets hebben een scherm met een aanraakfunctie. De nieuwe Office 2019 Home & Student biedt nu invoer via een touchscreen-pen om individuele opmaak of instellingen en algemene bewerkingen uit te voeren.

Deze programma's zijn opgenomen in Office 2019 Home & Student

 • Word 2019: Tekstverwerking is nu nog eenvoudiger met de nieuwe Word 2019. Of het nu gaat om een ​​CV, accounts of een uitnodigingskaart. Met behulp van tal van opmaakopties en sjablonen kan professioneel werk in een mum van tijd worden gedaan.
 • Excel 2019: Budgetboeken, gastenlijsten voor een evenement of projecttracking voor je studies? Excel is een echte alleskunner als het gaat om spreadsheets en produceert eenvoudige of professionele overzichten in slechts een paar stappen.
 • PowerPoint 2019: Particuliere gebruikers, leerlingen en studenten gebruiken het veelgebruikte programma voor presentaties, lezingen of presentaties. Zelfs leken kunnen afzonderlijke dia's maken in slechts een paar eenvoudige stappen, die kunnen worden uitgebreid met audiobestanden, video's en afbeeldingen.
 • OneNote 2016: OneNote is een digitaal notitieboek waarin vermeldingen en gedachten kunnen worden genoteerd en beheerd. Klassieke notities op papier behoren tot het verleden, wat tegelijkertijd zorgt voor een beter overzicht en overzicht.

 

Microsoft Office 2019 Home & Student Downloaden incl. Productsleutel

Office 2019 Home & Student is het ideale kantoorpakket, dat alle belangrijke en basisprogramma's voor tekstbewerking, spreadsheets, presentaties en digitale notities bevat. Bij Vollversion-kaufen.de start de download onmiddellijk nadat de transactie is voltooid, waar u alle bestanden downloadt die nodig zijn voor de installatie op uw computer. Wij sturen u vervolgens een e-mail met de geldige productsleutel. Voer dit na installatie in om de software te activeren.


Comparación de versiones de Office


Nu Office 2019 Home & Student downloaden


systeemvereisten Office 2019 Home & Student

Processor

minste 1,6 GHz

Werkgeheugen (RAM)

minste 4 GB (32-bit: 2 GB)

Harddiskruimte

minste 4 GB

Grafische kaart

minste 1280x768

Nog vragen? Contacteer ons!

Wij zijn bereikbaar op weekdagen (ma-vr) van 09.00 tot 15.00 uur.

info@volledige-versie.nl


Andere producten van dezelfde fabrikant


Microsoft Office 2016 Home & Business voor Mac - Productcode (Key)
Microsoft Office 2016 Home & Business voor Mac - Productcode (Key)
voor maar 129,94 €
incl BTW.
in plaats van 159,94 €

Microsoft Office 2013 Professional Plus 32/64 Bit - Productcode (Key)
Microsoft Office 2013 Professional Plus 32/64 Bit - Productcode (Key)
voor maar 49,95 €
incl BTW.
in plaats van 79,95 €

Microsoft Office 2010 Professional Plus 32/64 Bit - Productcode (Key)
Microsoft Office 2010 Professional Plus 32/64 Bit - Productcode (Key)
voor maar 39,95 €
incl BTW.
in plaats van 69,95 €

Microsoft Office 2019 Standard 32/64 Bit (Home & Business) - Productcode (Key)
Microsoft Office 2019 Standard 32/64 Bit (Home & Business) - Productcode (Key)
voor maar 154,95 €
incl BTW.
in plaats van 274,95 €


Opmerking:
De Europese Commissie beschermt http://ec.europa.eu/consumers/odr/ via een platform voor online geschillenbeslechting (OS-platform). We proberen eventuele meningsverschillen in onderling overleg te regelen. Bovendien zijn we niet verplicht om deel te nemen aan arbitrage en bieden we mogelijk niet aan om deel te nemen aan een dergelijke procedure.


Copyright:
De gebruikte merknamen en handelsmerken zijn het eigendom van de auteursrechthouders en worden hier alleen voor de duidelijkheid gebruikt en omdat ze deel uitmaken van de aangeboden producten. Alle merknamen en merklogo's zijn geregistreerde handelsmerken, waarvan het gebruik hier alleen wordt gebruikt voor de productbeschrijving - de eigendom is de respectieve merkeigenaar.

Opmerking: "U koopt een productsleutel voor het Microsoft-product Office 2019 Home & Student.
Office 2019 Home & Student is een handelsmerk van Microsoft Corporation. We wijzen u erop dat u alleen de productsleutel koopt en geen licentie. Voor correct gebruik van de productsleutel moet u al een geldige Microsoft-licentie hebben voor het Office 2019 Home & Student-product. In dit geval kunt u Office ontgrendelen met de productsleutel. Onze productsleutels zijn van Microsoft. Dit zijn geen vervalsingen. De productsleutels zijn door ons gecontroleerd. Ze zijn nog nooit gebruikt om een product te ontgrendelen. "

We wijzen u op het volgende: Unlock keys mogen alleen worden gebruikt binnen het kader van de respectieve licentievoorwaarden. Als u de ontgrendelingssleutel gebruikt, mag deze niet voor een tweede keer worden gebruikt. U gebruikt dan een ontgrendelde versie van het betreffende product. U kunt ons deze activering niet geven. Dat is geen "onderzoek naar de aard, kenmerken en werking van de goederen" maar devalueert de ontgrendelsleutel. In dit geval moet u een vergoeding betalen.

Helaas moeten we gebruik maken van de bovenstaande regel. Het komt vaak voor dat klanten een ontgrendelingssleutel kopen, het product voor zichzelf ontgrendelen en vervolgens de opname declareren en het aankoopbedrag terugbetaald willen krijgen. Maar dit zou niet de ontgrendelde sleutel zijn, maar de activering zelf. Een terugbetaling van de aankoopprijs na herroeping en teruggave komt derhalve niet overeen met de wettelijke situatie.

* Update mogelijk (zolang Microsoft dit levert)

ENKEL NU
5 € tegoedbon
Beveilig jezelf Office 2019 Home & Student alleen voor 94,95 €
Activeer de voucher door op de code te klikken:

» Koop nu en gebruik

   Winkelwagen tonen »